Mascaratest

Posted on
3 testade mascaror

Jag lovade förra veckan att presentera ett mascaratest. Eftersom jag inte har hittat den perfekta fransförlängningen som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag försökt hitta den perfekta mascaran istället. Jag har provat tre sorter. Max Factors False Lash Effect, Smash Box Superfan och Hourglass Caution Extreme Lash mascara.

Hourglass

Hourglass slog de andra med hästländer. Bäst resultat blev om jag började med Smashbox Photo Finish Lash Primer. På bilden ovan har jag ett lager av den och 2 lager mascara.

Primer

Jag har använt den en hel dag, och ingenting har ”trillat ner”, och den går att tvätta av med vanlig make up remover. Den är lite dyrare, men om man jämför med fransförlängning, är det ändå en bra affär. Detta är min helt ovetenskapliga mascaratest.

Tuppmiddag

Tocken

Varje år bjuder jag mina nära och kära på Tuppmiddag. Egentligen är det Mårten Gås, men jag tycker tupp är godare. Eftersom jag är ny på jobbet, skulle min käre make passa tupparna i ugnen, och göra 2 äppelkakor. Tupp nummer ett gick bra, men något konstigt hände med tvåan. Jag satt på avdelningsmöte när jag kände mobilen surra i fickan.

Äppelkaka

Eter mötet ringde jag upp, och fick då info att stekpåsen sänt ut fett i hela ugnen, med ordentlig rökutveckling i köket. Då jag inte svarade, hade min käre make tagit ett eget beslut. Han satte in äppelkakorna och då rök det ännu värre. Men ingen skada skedd, han vädrade ut, och städade ugnen.

Ren ugn

Så när jag kom hem fanns inga spår av allt detta, jag blev bortskämd med en härlig drink, en favorit i repris, Sex on the beach.

Vi satte oss i köket, njöt av att ha två tuppar, två äppelkakor, en ren ugn och vars en god drink.

Så kom lördagen och våra nära o kära märkte inte av att det varit lätt panik med maten. Allt åts upp och det smakade mycket bra. Men jag tror min käre make har svårt att kalla den fredagen för en semesterdag………

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.