Märkesbutiker

Posted on
Marty

I lördags trodde jag att jag skulle göra några kap! Eftersom Marty, den gamla fina märkesbutiken gått i konkurs, tänkte jag att jag kanske skulle kunna köpa lite Ralph Lauren till priser för vanliga människor. Men jag hade så fel! Det fanns inte ett enda ”märkesplagg” i butiken. Det är kanske så, att de riktigt exklusiva märkena tar tillbaka sina varor vid konkurs.

Ännu en butik som försvinner

Jag hade missat att fota Marty för bloggen, så jag åkte tillbaks igår, och fick då se att ännu en av många märkesbutiker ska upphöra. Så jag gick in, och gjorde 2 riktiga fynd!

Skor o väska från Trend

Hittade skorna och väskan hos Trend och gick nöjd och belåten mot bussen.

Rabalder

På vägen mot bussen fick jag se klänningen hänga utanför Rabalder . En av många märkesbutiker som jag inte lagt märke till förrän nu. Därinne fick jag den bästa servicen av butikschefen, och det fanns riktigt många kläder som jag kan tänka mej att köpa. Jag blir så glad när jag hittar något som inte är ”standard” och det fanns verkligen här!

Smashbox

Jag har också hittat en ny serie, Smashbox, som finns hos Kicks. Har nämnt den tidigare här. Det är prisvärda produkter som är underbara för huden. Det är ju viktigt för oss över 60 att sköta om huden, så att den inte torkar ut. Men det viktigaste är en ordentlig grund, och där tycker jag att Smashbox gör ett bra jobb. Jag har testat deras primer för ansikte och ögon.

Sommarvärme!

Ootd

Jag gick till Jägersro och köpte min primer, och konstaterade att dagens outfit borde bestått av kjol eller shorts! Det var väldigt varmt, och jag var helt fel klädd! Men det var snart åtgärdat när jag kom hem, så nu sitter jag i shorts o linne, men det får ni se en annan gång!

Ha nu en underbar torsdagseftermiddag!

Kommentarer

 1. Hålla stilen i värmen – Livsstil efter 60 says:

  […] Med dessa enkla medel har jag i alla fall kommit en bit på att hålla stilen i värmen, och mina solklänningar är ganska […]

 2. Dax för frissan – Livsstil efter 60 says:

  […] nyöppning i dessa lokalerna. Och jag hoppas på bra öppningserbjudande! Tidigare har jag haft ett inlägg om att klädesaffärer slagit igen. Men nu under Coronakrisen har det bara blivit värre. Stora […]

 3. Modetorka – Livsstil efter 60 says:

  […] brukade handla i, har nästan alla gått i konkurs. Flash, Joy, MQ med flera finns inte längre. Marty slog igen som egen klädbutik i våras. Visserligen finns det många ställen på nätet, men jag […]

 4. Kräftor – Livsstil efter 60 says:

  […] klädesaffärer går ju på knäna, och det är rea hela tiden. Jag hittade denna scarf med 70% rabatt, det kommer […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.