Manikyr och hemmaspa

Posted on
Manikyrset

Eftersom veckan bestått av intensivt trädgårdsarbete var det nödvändigt med lite manikyr! Och jag började med min vanliga fredagsrutin, peeling av hela kroppen och därefter en lång härlig dusch. Därefter fick naglarna sin välbehövliga omvårdnad. Nu ser händerna bättre ut, jord torkar verkligen ut, även om jag är noga med handkräm.

Stolt mamma

Var uppe i city idag, det är härligt att se alla dessa glada studenter! De riktigt sprudlar av glädje och livslust. Minns såväl när vi var och tog emot sonen, och efteråt sa han att det var den då härligaste dagen i hans liv. Ovan ser ni en bild från hans utspark. Man hoppas ju att de ungdomar man ser får en lika härlig studentfest.

Ingredienser

Det är ju fredag, så jag ska välkomna min käre make med en Espresso Martini. Kanske kan vi avnjuta drinken på terrassen. Turligt nog blev det åska i går kväll, efter två dagar med 30°. Nu börjar solen titta fram igen, men temperaturen är behagliga 20°.

Nya rummet

Vi har tjuvstartat i nya rummet under hängbjörken, i onsdags åt vi vår grillmåltid där, och igår gjorde vi i ordning vårt vattenspel stenhögen som syns bakom stammen har numera en fontän. Sen satt vi där och bara njöt. Det kommer ett separat inlägg om det när allt är klart.

Nu ser vi fram emot helgen, jag önskar er alla ett riktigt härligt veckoslut!

  • Share

Kommentarer

  1. Ledig fredag – Livsstil efter 60 says:

    […] ett hemmaspa. Peeling av både ansikte och kropp. nu är kroppen redo för helgen. Jag gjorde detta tidigare när jag hade en ledig […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.