Man ska inte bekymra sig

Posted on
Bekymmerslös

Jag skrev ju i fredags att jag var lite orolig för om jag skulle hitta blommor till höstens fredagsbuketter. Men man ska inte bekymra sig.

Höstblommor

Här har mina höga höstaster börjat blomma så smått i frukostrabatten. Jag tror och hoppas att det ska finnas någon som är tillräckligt utslagen för att ta in på fredag.

Lilla Vera

Jag har också varit orolig för våra rosor, en av mina favoritplatser i trädgården är ju Veras Hörna. Men till min stora förskräckelse så vissnade lilla Vera ner i slutet av sommaren, och flera av våra andra rosor gjorde likadant. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, så jag klippte ner allt som var visset. Och till min stora glädje, så såg jag 2 små knoppar på Vera. Då borde hon ha klarat sig. Kanske var det den väldigt varma sommaren som gjorde att de vissnade långt före det normala. Men, än en gång, man ska inte bekymra sig.

Mer höstaster

Här under Hortensian satte jag fler höstaster i fjol. Vi köpte dem på Plantagen. De har kommit väldigt fint, och de är mycket kortare än de som står i frukostrabatten. Nu tror jag att jag har blommor att ta in åtminstone till slutet av november.

Jag hade inget inlägg igår, men det beror på att jag har sträckt mej ordentligt, och på måndagen handlar ju inlägget om träning. Det blev inget av med det, och jag ska berätta mer i morgon.

Ha nu en härlig tisdag.

Kommentarer

  1. Magisk massage – Livsstil efter 60 says:

    […] fredags var jag på en magisk massage! Som jag berättade i tisdags, så sträckte jag mej ordentligt förra måndagen. Jag har inte kunnat träna, men jag har kunnat […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.