Magisk massage

Posted on
Massagerummet

I fredags var jag på en magisk massage! Som jag berättade i tisdags, så sträckte jag mej ordentligt förra måndagen. Jag har inte kunnat träna, men jag har kunnat gå promenader. Men som ni säkert vet vid detta laget, så är jag väldigt förtjust i min träning.

Axelssons Spa

Jag hade redan bokat en massage på Axelssons Spa till i fredags, och jag hoppades att det skulle lindra lite.

Receptionen

Jag gick dit och satte mej att vänta på min massageterapeut. Det visade sig vara en kille som även hade masserat på Friskis och Svettis, och var mer en idrottsmassör. Han kunde lösa upp min onda höft, och efter en dryg timme kände jag mej rejält mörbultad, men höften värkte inte längre.

Söndagens löptur

I går vågade jag mej på en löptur, visserligen i lågt tempo, och lite mindre sträcka. Men känslan när jag kom hem och hade genomfört turen, den var helt magisk!

Idag vågade jag mej på ett träningspass för axlar och insida lår, och det gick också utan problem.

Curlstången

På onsdag är det dags för rumpan, och då får jag se om jag kan använda min curlstång, jag har bara hunnit använda den 2 gånger. Det är ju rätt förargligt att inte kunna använda den, nu när jag äntligen fått hem den.

Efter träningen

Tänk vad lite magisk massage kan göra, visserligen är jag jätteförsiktig med rygg och höfter, men jag kan i alla fall träna lite smått igen.

Ha nu en underbar start på denna veckan!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.