Ljus i tunneln

Posted on
Nyvaccinerad

För 7 veckor sedan fick jag min första spruta. Och om 4 veckor får jag nummer två. Nu kan jag tydligt se ett litet ljus i tunneln! Vår semester närmar sej så sakta, och vi har börjat våga tänka lite på att kanske, kanske kan vi få ha en lite vanlig semester.

Prästens badkar

Visserligen var fjolårets semester väldigt trevlig, vi fick besöka platser som vi inte normalt har tänkt på. Här är jag vid Prästens badkar på Österlen. Men jag föredrar ändå att göra som vi brukar, nämligen att ta en tur till nära o kära i Göteborg, det står högt i kurs!

På promenad i Göteborg

Här är jag och min käre make i Göteborg. Men vi ser fram emot att komma upp nu, eftersom vi inte har träffat våra nära och kära där på mer än 1,5 år!

På väg

Jag följer Marcus Oscarsson på tv 4, och han hade en intressant artikel om vaccinpass. Troligen kan vi åka iväg om vi är fullvaccinerade, och har ett vaccinpass. Jag skulle tycka det var så härligt om vi kan sätta oss på ett plan till värmen. Och att kunna ta ett bad utan att förfrysa tårna! Och då kan vi verkligen se ljus i tunneln!

På hemmaplan

Men vi är inte riktigt där än, så under tiden får jag mysa på hemmaplan istället. Eftersom jag trivs väldigt bra hemma, så är det inte någon uppoffring. Och skulle vi få spendera en semester till utan umgänge, så får det bli så. Det viktigaste är att vi slipper Covid 19. Har vi klarat oss i mer än 18 månader, så är det inte läge att börja slarva nu!

Ha en underbar onsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Hopp skapar längtan – Livsstil efter 60 says:

    […] kommer längtan efter att resa som jag skrev om igår, och just nu längtar jag efter att få kolla i lite […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.