Litet träningsuppehåll

Posted on
Efter löpturen i söndags

Har blivit tvungen att göra ett litet träningsuppehåll. För något år sedan var jag och min käre make på semester i Prag. Det är en underbar stad med mycket att se. Men den är också väldigt kuperad, och när vi hade gått i dessa backar en halv dag, fick jag ont i ett knä. Jag var dum nog att fortsätta rundturen till fots. Och när jag vaknade morgonen efter kunde jag inte stödja på benet. Jag fick sjukgymnastik och efter ett halvår var knät någotsånär friskt.

Men troligtvis har jag ådragit mej en inflammation i höften, när jag försökt kompensera. Jag fick ont ungefär samtidigt som Coronan slog till, och då vågade jag inte gå till vårdcentralen. Men på senare tid har jag vaknat på natten för att jag legat på det onda stället. Jag bestämde mej för att kontakta min läkare. Jag fick medicin, och den är inte kompatibel med träning, så det blir ett litet träningsuppehåll på 10 dagar. Men jag är väldigt nöjd ändå, för röntgen visade att jag inte har artros, och det är ju en väldigt vanlig och besvärlig åkomma.

Vårgardiner

Eftersom träning tagit en del av min dag, så fick jag hitta på alternativ. Vad kan bara bättre än att släppa in våren? Jag putsade fönsterna, och strök köksgardinerna, så nu väntar jag bara på att min käre make ska komma hem och hjälpa mej att sätta upp dem. Jag vill inte klättra nu när jag är medicinerad, och vi har ett stort fönster så det är lättare att vara två.

Bokföring

Jag har också lite bokföring att fördriva tiden med, jag hjälper till med kontering och bokföring till nära och kära.

Trots ett litet träningsuppehåll…

Glad ändå

Trots ett litet träningsuppehåll är jag ändå glad. Jag är frisk för övrigt, och har jättemycket trevligheter framför mej, inte minst i trädgården! Riktigt längtar tills det blir uppehållsväder och jag kan sätta igång! Mer om det i nästa blogginlägg!!

Ha nu en underbar måndag, och var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Redo för fredag – Livsstil efter 60 says:

    […] är fredag igen, och helgen närmar sej med stormsteg. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, har jag fått göra ett litet träningsuppehåll. Det innebär också att det inte blir […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.