Lite svalare

Posted on
Nyklippt

Äntligen blev det lite svalare, och jag kunde formklippa lite i trädgården. Eftersom det varit så varmt, så har jag inte klarat av att sitta i solen och klippa. Dessutom tror jag att växterna får för mycket stryk om man klipper dem i 35 graders värme.

Gångbart

Förutom benveden så klippte jag även fjärilsbuskarna lite. De växte långt ut över gången, och det är irriterande när man ska gå där.

Hortensia

Jag har 2 hortensior i rabatten, jag fick båda när jag fyllde 60. En vit som jag hade i fredagens bukett, och en som var blå när jag fick den men som nu blivit rosa. Den fick jag av min bror ock svägerska. Det är första gången de blommar, och jag är jätteglad att båda klarat sej. Båda 2 var krukväxter från början.

Framsidan

Jag måste visa hur växterna på framsidan vuxit. Vi köpte dem på Plantagen och jag var lite skeptisk till dem från början.

Nyplanterade

Och jag tänkte att vi köpt för lite plantor, det är bara 3 st i dessa stora krukor. Men som ni kan se så var det fullt tillräckligt! De får 3 liter vatten varje kväll, nu när det blivit lite svalare, så räcker det att vattna dem varannan dag.

Belysning i bersån

Jag har inte många kvällsbilder från trädgården, det beror på att lamporna tänds automatiskt när det börjar skymma. Nu är ju kvällarna ljusa så pass länge, att jag hinner lägga mej innan lamporna tänds. Här är ett litet smakprov, och till hösten ska jag göra ett ”ljus i trädgården” inlägg.

Ha nu en härlig tisdag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.