Lite shopping

Posted on
Nya byxor

Jag beklagade mej över att jag inte har kunnat gå i modeaffärer i ett tidigare inlägg. Men nu har jag ändå kunnat ägna mej åt lite shopping! Jag fick reklam från MQ Marquet på mitt instagram. När jag kollade lite, så hittade jag dessa byxor. Det är ett par kostymbyxor, så det finns kavaj till. De är väldigt klassiska, precis så som jag vill ha det!

Eftersom de verkade vara så perfekta, så tänkte jag att jag provar väl att beställa ett par. Jag mätte enligt konstens alla regler, och när jag fick dem (efter 2 dagar) så passade de perfekt!

Detalj

Min käre make la genast märke till denna lilla detalj, jag tycker att dessa små detaljer gör väldigt mycket för helhetsintrycket.

Eftersom dessa byxor är ett basplagg från MQ, kommer de i svart och marinblått varje säsong och med flera säsongsfärger att välja på. Jag kommer med stor sannolikhet att ha fler av dessa i min garderob. Dessutom finns de ju i butikerna, så när jag fått min andra spruta, så bär det av till Emporia, där MQ har en större butik.

Klockan är 10, 26 grader redan

Men jag kan inte ha dem på mej idag, klockan 10 var det redan 26 grader, och det är i skuggan. Så allt utom shorts och linne är för mycket. Men jag är så glad för att jag äntligen fick ägna mej åt lite shopping, så byxorna får hänga till sej i garderoben, det blir väl svalare vad det lider.

Rosenbågen och jag

Som tur är, så har vi loungen, där klängrosen i rosenbågen börjar bli lite större, och där tänker jag tillbringa den varmaste delen av dagen.

Önskar er en härlig torsdag, var rädda om er!

Kommentarer

  1. Homeshopping – Livsstil efter 60 says:

    […] berättade att jag hittat MQ, som har kläder som jag gillar i ett tidigare inlägg. Häromdagen erbjöd de 20% rabatt, och då beställde jag dessa härliga byxor. Och eftersom jag […]

  2. Höstnytt – Livsstil efter 60 says:

    […] jag skrev i mitt första inlägg om Stockholm LM, så är jag så förtjust i att de har denna lilla detaljen på alla kläder i den […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.