Lite nytt

Posted on
Finaste sandalerna

Jag har sökt med ljus och lykta efter ett par sandaler att ha i sommar, man vill ju gärna ha lite nytt! Hittade efter många försök dessa, och jag tycker de passar så bra till min väska! Eftersom skor o väskor är en passion, är jag lite extra nöjd med matchningen!

Sommarklänningen

Jag o min käre make var på Mobilia, och där hittade jag denna fina sommarklänning. Den matchar mina nya sandaler perfekt! Det är väldigt sällan jag hittar något på mina ”inköpsrundor”, men denna veckan har jag haft tur i mitt letande. Vi ska åka till Marbella senare i sommar, och det ska bli så roligt att kunna klä mej i dessa nyförvärv. Om det blir fint här hemma, så använder jag dem naturligtvis då också, och då kommer de som dagens outfit.

Härliga regn

Men det är för närvarande gummistövlar och regnjacka som gäller. Jag klagar dock inte, eftersom gräsmattan och växterna behöver rejält med regnvatten. Och så har vi ju vårt regnvattenprojekt som jag skrev om här: https://www.livsstilefter60.se/skorda-regnvatten/ . Det ska bli spännande att se om det funkar med överskottsventilen, tunnan är nästan full så det borde gå att kolla idag.

Ny peeling

Jag använder normalt Vichy’s hudvårdsprodukter, men de har låtit sin peeling utgå. Jag kontaktade dem och frågade om de hade någon ersättning, men jag fick inget svar. Då kollade jag på Kicks: https://www.kicks.se/ och de rekommenderade denna produkten för min hy. Jag tycker den är helt fantastisk, min hud blev mjuk och den tillför fukt. Här kan ni läsa vad tillverkaren skriver: https://www.nordicfeel.se/hudvard/ansikte/peeling-ansiktsskrubb/bioeffect-volcanic-exfoliator-46740. Jag är jättenöjd med den! Alltså, lite nytt även för ansiktet! Jag kommer att ha ett helt inlägg om min hudvårdsrutin lite senare.

Dagens outfit

Här har ni dagens outfit, ha en underbar torsdag!

I morgon blir det lite fredagsmys!

Kommentarer

  1. Hudvård, min morgonrutin – Livsstil efter 60 says:

    […] Vi som passerat 60 kan inte längre förlita oss till att skönhet kommer inifrån. Jag ska därför dela med mej av vad hudvård, min morgonrutin består av. Jag använder Vichy’s produkter, förutom peeling, som jag skrev om här: https://www.livsstilefter60.se/lite-nytt/. […]

  2. Hålla stilen i värmen – Livsstil efter 60 says:

    […] lite kan jag göra, jag har målat tånaglarna så att de är fina i mina nya sandaler. Jag hoppas att jag kan gå in dem utan att få blåsor på fötterna, det är så lätt att få […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.