Ledig fredag

Posted on
Morgonpromenad

Det är snart ett halvår sen jag hade en ledig fredag. Det är så skönt att börja dagen med en morgonpromenad utan att behöva tänka på att ha en tid att passa. I morse var det dessutom väldigt fint, solen sken, det var alldeles stilla och krispigt.

Peeling

När jag gått min promenad och gjort min workout, unnade jag mej ett hemmaspa. Peeling av både ansikte och kropp. nu är kroppen redo för helgen. Jag gjorde detta tidigare när jag hade en ledig fredag.

Revben

Min käre make är svårt förtjust i revben, han har hittat ett recept på tjocka revben i ugn med ingefärsglaze. Jag kokar revbenen med ovanstående ingredienser i 1,5 timme. Revbenen kommer som vanligt från Bulltofta Kött

Ingefärsglaze

Sen kokar jag ingefärsglaze och lägger revbenen i den. Därefter får de vara i ugnen medan vi gör potatisklyftor i airfryern.

Apelsin och banan

Men innan vi äter vill vi gärna ha en drink före maten. Idag blir det en apelsin och banan drink, lite som screwdriver, men med bananlikör och lime, och mycket mindre vodka.

Gympaskor

Jag och min käre make är väldigt glada för att röra på oss, och vi har börjat med en ny, god vana på fredagarna. Vi går en timme innan maten, vi får ju i oss lite extra, både mat och dryck. Idag tänkte jag att vi skulle gå i Sege Park, det är alltid lika svårt att hitta nya områden att se som inte ligger för långt iväg.

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig helg, var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Bra för själen – Livsstil efter 60 says:

    […] vår egen trädgård, den är fin, men också allmänna platser. Här ser ni en liten bit av min morgonpromenad. Visst är det en vacker vy! Den är lika fin oavsett vilken årstid man går här. Vackra […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.