Lashlift

Posted on
Nya fransar

Här kommer ännu ett inlägg om mina fransar! Som ni sett i tidigare inlägg, har jag haft fransförlängning, men inte varit nöjd med det. Jag beslutade mej för att prova Lashlift istället.

Före och efter

Här är en helt osminkad version, före och efter Lashlift. Man måste vänta minst ett dygn med att blöta ner fransarna, så det får vara osminkade ögon idag också. Men fördelen med att ha dem, är ju att jag ser mycket piggare ut i alla fall. (känner mej fräschare).

Gilda Skolan Malmö
Gildaskolan

Jag beställde tid på Gildaskolan, de har väldigt bra behandlingar till förmånliga priser. Först placerades fransarna på en kudde, och sen blektes de. Det luktade som 80-talets hempermanent. Sen fixerades de och slutligen fick jag keratin för att stärka dem. Det tog ca. en timme. Jag fick också färg på bryn och fransar. Ska bli skönt i sommar att inte behöva så mycket mascara.

Härlig morgon!

Det var en jättehärlig morgon, och jag gick ut med mina nya fransar utan mascara. Jag brukar alltid säga till min käre make att jag måste ta på mitt dagansikte. Men idag kunde jag ju inte göra någon ögonmakeup, men det kändes helt OK i alla fall. Jag gav mej ut på min löprunda, och jag kände mej helt bekväm.

Över 30°

Idag blev det ännu varmare, över 30° redan. Jag ska ta bort ogräs i Loungen, där är så svalt det kan bli just nu.

Jag önskar er en härlig torsdag, var rädda om er!

Kommentarer

  1. Istället för lashlift – Livsstil efter 60 says:

    […] snart provat allt som finns när det gäller fransar. Fransförlängning var inget för mej, och Lashlift funkade, men fransarna blev väldigt hårda. Eftersom jag använder eyeliner, så var det […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.