Längtar

Posted on
Glad

Idag är jag riktigt glad, eftersom jag tog sista tabletten i min kur mot ont i höften. Jag ska låta det gå en dag emellan, för att få ut kemikalierna i kroppen, och sen på torsdag blir det träna av! Som jag längtar!

Tom karta

Jag hoppas innerligt att medicinen fungerat, eftersom jag inte är så sugen på att ringa tillbaka för mer behandling. Jag har ingen lust med ytterligare ett litet träningsuppehåll. Men dessa tabletterna har inverkan på hjärtfrekvensen, och därför är det inte lämpligt att ägna sig åt någon som helst fysisk aktivitet.

Pildammsparken

Normalt springer jag och min käre make i Pildammsparken på tisdagar och söndagar. Ikväll får han springa själv, och jag tar en promenad. Det är väldigt vackert där, och det är trevligt att följa naturens utveckling såhär på våren. Men på söndag, då blir det löpa av! Längtar redan!

Ben och rumpa

På torsdag börjar jag med att träna ben och rumpa, och sen får mage och armar en omgång på fredag. Helt otroligt att jag inte tränat någonting på 14 dagar, det är länge sen sist! Visserligen går jag promenader, men min kropp är van vid att få en rejäl genomkörare flera gånger i veckan. Det känns nästan som om man är rastlös inombords. Nåja, på torsdag ska jag köra igång igen, och då går rastlösheten över direkt.

Jag är ändå glad att jag beställde tid, jag har dragit ut på det länge nog. Och om allt funkar, så hinner jag komma i bra form till sommarens badsäsong!

Nu ska jag gå ut i trädgården och fortsätta med mitt häckprojekt, jag är så glad att jag har det att pyssla med.

Jag önskar er en fin tisdag, var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.