Lång näsa

Posted on
Chins?

Jag drabbades av lång näsa två gånger på några dagar! Jag har sett hur många som tränar gör chins, och jag har funderat på hur jag ska kunna göra det hemma. Min käre make har satt upp en stång där vi kan piska mattor. Och när vi talade om det, så trodde han att den skulle fungera att göra chins på. Sagt o gjort vi gick ut och testade. Min käre make gjorde en perfekt övning, och han är lite tyngre än jag, så det verkade funka. Så var det min tur. Jag kunde inte ens lyfta benen från marken. Och det hade inte med stången att göra, jag är helt enkelt för svag i armarna!

Nu måste jag träna upp de musklerna som behövs, och när det är gjort, ska jag visa er en perfekt chins här på bloggen.

Träningsbänk

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så ville jag skaffa en träningsbänk. Men bara om jag tyckte att det var lika roligt att träna efter semestern. Jag hittade denna bänken på Hemfint, och tyckte att den verkade prisvärd. Men som tur var, så gick jag in och läste recensionerna på företaget. Det var ingen positiv läsning, så nu är jag väldigt glad att jag väntade. Eftersom jag hittat träningsbänkar på Jula, så jag ska försöka få med min käre make och kolla på en där.

Löpskor

Uppslitna löpskor

Här ser ni mina löpskor, de har både hål och slät undersida. Jag är jätteglad att de är uppslitna. Eftersom jag trodde att jag hade sprungit min sista löprunda efter sista knäskadan, känns det väldigt bra att ha slitit upp dem.

Nya löpskorna

Det blev en tur till Intersport, där en jätteduktig tjej hjälpte mej att hitta dessa. Och jag går in dem inomhus idag, de är jättesköna, och i morgon ska de få visa vad de går för i löpspåret!

Nu hoppas jag att jag slipper få lång näsa här också, det räcker med två gånger på en vecka!

Ha en skön måndag!

Kommentarer

  1. Hemmagym – Livsstil efter 60 says:

    […] jag berättade i förra veckan, så beställde jag en träningsbänk. Den kom hem, och den är jättebra. Men det slutade inte […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.