Kunglig glans

Posted on
Bistro Royal

Idag har jag och min käre make en viktig dag att fira. Vi träffade nämligen varandra just den 3 september. Vi bestämde oss för att ge lite kunglig glans på tillställningen, och beställde bord på Bistro Royal. Jag har alltid varit fascinerad av lokalen. När den sedan byggdes om från Kunglig vänthall till restaurang, så kom den med på min Bucketlist.

Pluma Iberico

När vi såg menyn, bestämde vi oss omedelbart för Pluma Iberico. Vi är ju jätteglada för att laga mat själva, och vi har som målsättning att alltid försöka beställa något som vi inte kan laga själva. Köttet kommer från den spanska svartfotade grisen Iberico. Arten strövar fritt i sydvästra Spanien och livnär sig till stor del på ekollon.

Avec Gin

Vi hörde talas om Avec Gin, och såg även en reklam på TV om det. Därför bestämde vi oss för att ta en fördrink på en pub, och smaka en sådan. Det är ju en ganska dyr variant, så om man inte gillar den, är det dyrt att göra GT på.

Beredd på en god måltid

Nu är jag klar att ge mig iväg på en middag med kunglig glans! Eftersom vi äter ute, så kommer jag att göra ett inlägg om hur det var, jag hoppas att det blir lika positivt som jag har fantiserat om.

Önskar er en härlig helg!

Kommentarer

  1. En helt underbar kväll – Livsstil efter 60 says:

    […] jag skrev i fredagens inlägg, så var jag och min käre make på Bistro Royal. Hela upplägget blev precis så bra som vi […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.