Kräftfrossa

Posted on
Kräftor

Ikväll ska jag och min käre make unna oss en riktig kräftfrossa! Vanligtvis har vi skaldjursfrossa, men idag blir det bara kräftor. Jag var på ICA, och det fanns inte så många att välja på. Men jag hittade Ullmo Louisianaflodkräftor och kollade upp dem på Google. De kom på fjärde plats i testet, och de lät goda.

Till vår kräftfrossa ska vi ha vitlöksbröd och majonnäs. Jag tycker att det är tillräckligt, eftersom man brukar bli väldigt mätt när det är mat som får ta tid att äta.

Nordic Lemonade

Till välkomstdrink blir det Nordic Lemonade, och receptet hittar ni här. Jag har dock gjort om den lite, eftersom receptet var till en bål. Jag räknade om mängden så att den passar till två drinkar istället. Det ska vara OP Andersson i originalet, men eftersom vi inte dricker så mycket sprit, så tyckte jag att det var onödigt att köpa en hel flaska för de 7 cl som jag behövde.

Ingredienser

Vi hade en flaska Kallsupen hemma, den är kryddad med kummin och dill. Jag tror att det skall passa utmärkt före kräftorna.

Veckans bukett

I veckans bukett har jag tagit in några chokladblommor, jag hoppas att de doftar även när de är inomhus. De har spridit sin väldoft hela sommaren, och jag tror doften kan passa bra tillsammans med eukalyptusbladen.

Gult o grått

Idag, precis som igår, är det helgrått ute. Jag matchar det grå med en härligt gul tröja, nu får vi hitta alla medel för att lysa upp vardagen!

Ha nu en underbar helg!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.