Konstant vikt

Posted on
Håller vikten

Jag är väldigt glad att jag körde igång Beach 2021 när jag gjorde det! Nu börjar jag se resultat, och det som är ganska kul är att jag har en konstant vikt, trots att jag har fått smalare midja och höfter, och det är väldigt trevligt.

Nya vågen

Min gamla våg gick sönder, och jag köpte en ny, som är som en liten kroppsdator. Den mäter förutom vikten, både kroppsfett, muskelmassa och en massa annat. Jag får mail varje vecka som visar vad som hänt.

Kroppsfett vs Muskelmassa

Här kan ni se en jämförelse, där jag minskat kroppsfettet med 0,7%, och ökat muskelmassan med 0,6%. Och det intressanta är att jag har en konstant vikt. Eftersom jag älskar mat, äter jag precis vad jag vill. Det är en av fördelarna med att träna.

VO2

Mitt lilla sorgebarn är VO2-max. Jag kämpar på med min löpning, backträningen funkar bra, och nu ska jag börja springa intervaller. Det ska tydligen vara rena vitaminpillret för konditionen. Men jag blev lite munter när jag läste att normal VO2 för mej är allt över 25, så jag har ju inte dålig kondis. Det är bara mitt eget rekord från i höstas, då låg jag över 30. Jag ska dit igen!!

Ha nu en härlig måndag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.