Julfest nummer två

Posted on
Ängavallen

I torsdags var det dags för julfest nummer två med jobbet. Eftersom jag är anställd av ett konsultbolag, får jag gå på både deras julfest och företaget jag är uthyrd till. Så i torsdags var det dags att åka till Ängavallen och äta julbord. En pampig gårdsplan med kanske 10 julgranar välkomnade oss.

Entren

Vi togs emot i entrén med glögg och tilltugg. Därefter blev vi serverade deras ekologiska julbord. Ägaren höll ett intressant föredrag om deras djuruppfödning, det är ett ämne som jag är intresserad av. Allt var bra, utom akustiken. Det fanns inget dämpande material, och eftersom vi var 80 personer gick det inte att tala med varandra då ljudvolymen var outhärdlig. Väldigt synd på en i övrigt trevligt anordnad tillställning.

Grått

Det har varit en förfärligt grå, regnig och blåsig helg, tur att julbelysningen är på plats och kan lysa upp lite.

Terassen fram

Så här grått är det på terassen fram, minns tillbaka till i somras, då var det blommor och solsken! Men, som tur är har vi ljus överallt här också.

Bara att gilla läget, om 14 dagar vänder det, och går mot ljusare tider! Men därmed inte sagt att jag inte tycker att det är vackert med all julbelysning ute. En liten bit från oss ligger denna trädgård, det är alltid folk som står och fotograferar utanför.

Nu önskar jag er en fin vecka!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.