Julbelysning ute

Posted on
Carporten

Som jag berättade i ett tidigare inlägg, så älskar jag och min käre make julen. I helgen gjorde vi klart för advent, och jag ska visa vår julbelysning ute. I flera år hade vi olika slingor med istappar eller små lampor i carporten. De höll inte länge, och förra året bestämde vi oss för att satsa på en riktig slinga. Denna har utbytbara lampor och en rejäl gummislinga. Vi la ner lite tid i fjor på att sätta upp hållare i koppar, som kan användas oändligt. I år tog det inte lång tid förrän slingan var på plats.

Körsbärsträdet

I körsbärsträdet har vi 2 slingor som också är ganska rejäla. Där kan vi av förklarliga skäl inte ha någon fast lösning eftersom trädet lever. Men vi hjälps åt, och det brukar bli bra.

Växtstöd för Clematis

Här har vi dekorerat stödet som egentligen är till vår Clematis. När vi var ute och kollade lite såg vi ett liknande arrangemang till salu. Det liknar nästan en liten julgran.

Runt ytterdörren

Vi har satt en granslinga med belysning runt ytterdörren, och till jul byter vi ut höstkransen mot en julkrans.

Terassen

Det är inte bara framsidan som har julbelysning ute. På terrassen har vi belysning både på staketet och de gröna växterna vid sidan om.

Grå outfit en solig dag

Eftersom både jag och min käre make är ganska konservativa, så tänder vi inte belysningen förrän till helgen. Därför har vi nu vår ”mörka vecka” som jag berättade om i fjor. Men det är snart fredag, och det blir ju så härligt ljust när det tänds.

Ha nu en underbar tisdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.