Joy återuppstår

Posted on
Kaffe i solen

Som jag nämnt i tidigare inlägg, så har många av mina favoritbutiker gått i konkurs i Coronans spår. Men till min stora glädje så ser jag att Joy återuppstår. Visserligen bara som webbshop än så länge, men om man lär sej vad som passar, så är det ju inga problem att handla på nätet.

Joy återuppstår

Visserligen är första kollektionen väldigt begränsad, och kanske inte just i min smak. Men som de skriver här ovanför, så ska höstens kollektion bli mycket större. Jag gillade Joy för deras mer klassiska stil, och den har jag inte sett i denna omgången. Men det ska bli jättekul att se vad som händer nu när Joy öppnar igen.

Nivea vs. Vichy

Jag har ju ett projekt med hudvård där jag testar om Nivea är lika bra som Vichy, som jag har använt i många år. Jag startade med att byta ut dagkrämen, och det har fungerat jättebra. Min hud visar än så länge ingen förändring, och idag är det dax att byta ut nattkrämen. Om detta fungerar, så kommer min hudvårdsrutin att bli 400 kronor billigare per inköp, och det blir ju lite pengar på ett år. Men det får inte inverka på huden, jag har ingen lust att blir torr! Ni ska få följa utvecklingen här i bloggen.

Nu ska jag gå ut och städa terrassen, eftersom det är strålande sol, och det förhoppningsvis håller i sej tills i morgon, så behöver jag förbereda för grillning!

Ha nu en underbar torsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.