Istället för vinbord

Posted on
Istället för vinbord

Jag har länge kollat på olika vinbord på Instagram. Det ser så mysigt ut på bilderna. Men det verkar omöjligt att hitta ett vinbord, och vi har inte heller någon direkt plats för ett. Igår kom jag på att istället för vinbord, så kan jag inreda ovanpå barskåpet som om det vore ett vinbord. Nu ska jag kolla igenom idéer, och sen får ni se hur det blir efterhand som jag inreder. Här är bara en liten början.

Lövbiffsrullader med päron och ädelost

Idag är det fredag, och då ska jag och min käre make laga något riktigt gott, nämligen Lövbiffsrullader med päron och ädelost. Receptet hittar ni här.


Espresso Martini

Fördrinken idag är en favorit i repris, Espresso Martini. Jag är väldigt förtjust i kaffe, och denna är riktigt god.

Ingredienserna

Här är ingredienserna, och receptet hittar ni här.

Tulpaner

Igår var jag och min käre make på Hornbach, vi köpte fat till våra utekrukor. Där sålde de 10 tulpaner för 39,90, och vi blev förtjusta i färgen på dessa. Våra egna tulpaner i trädgården behöver några veckor till, speciellt nu när det är flera minusgrader på nätterna. Dessutom blir det mycket påskliljor nu, och då var det kul att bryta av med tulpaner.

Men nu återstår bara att önska er en trevlig helg, själv ska jag kolla på idéer för vinbord.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.