Istället för lashlift

Posted on

Jag har snart provat allt som finns när det gäller fransar. Fransförlängning var inget för mej, och Lashlift funkade, men fransarna blev väldigt hårda. Eftersom jag använder eyeliner, så var det besvärligt att få ner penseln ända till franskanten. Jag hittade ett serum som fungerar helt perfekt. Fransarna är långa och fina. Nu tror jag att jag hittat alla komponenter jag behöver istället för lashlift.

Mascara

Jag har hittat en mascara som är helt fantastisk, och jag använder först fransböjare, och sen mascaran. Pennan använder jag under ögonfransen, så att det inte blir en ljus kant.

Ögat

Fransarna är böjda, serumet ger längden, och mascaran fylligheten. Nu tror jag att jag kan använda dessa produkter istället för lashlift.

Gratisprov

Coronapandemin har ju gjort att jag inte vågar gå på varuhus. Jag har som många andra hittat e-handeln. Det roliga med att handa på Kicks online är att man får 2 gratisprover med varje sändning. Denna gången fick jag en scrub och ett serum för ansiktet. Scruben ska jag prova i morgon när jag har min SPA-dag, och serumet började jag testa igår. Ska bli kul att se om huden blir mjukare.

Tröjor på nätet

2 nya tröjor

Jag har ju beklagat mej över att klädesaffärer stänger ner, och har även här fått gå över till nätet. Jag hittade dessa två, det blev omedelbart nya favoriter. En fördel var, att de kostade under 300 kronor, och var från Vila och ESPRIT, två märken jag handlat tidigare. Enda nackdelen med nätet är att man inte kan känna på kvaliteten, och se om storleken stämmer. Men dessa var OK.

Nu ska jag äntligen cykla till min frisör, det har gått lite över tiden denna gången. Jag har normalt 5 veckor emellan, men det kunde vi inte få ihop.

Ha en härlig torsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Njutningsfullt – Livsstil efter 60 says:

    […] blev det peeling, jag hade ett gratisprov från Kicks som jag testade. Det var helt underbart! Därefter la jag en fuktgivande mask, och den […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.