Ingen fransförlängning längre

Posted on
Egen frans

Jag har haft många funderingar kring fransförlängning, sist jag skrev om det hade jag fått råd av en expedit på Kicks. Anledningen till att jag frågade, var att eftersom jag använder eyeliner, kanske jag tar i för hårt när jag sminkar av mej på kvällen. Jag frågade henne om de hade en eyeliner som var anpassad för fransförlängning.

Underverket

Istället för eyeliner, rekommenderade hon detta serum, och det fungerar verkligen!! Jag startade i slutet av februari, och jag behöver ingen fransförlängning längre. Mina egna fransar har blivit både längre och tätare. Det är väldigt enkelt att använda, man tar på det efter sminkborttagning på kvällen, som en eyeliner. I början la jag på varje kväll men nu använder jag den någon gång i veckan.

Långa fransar

Serumet kostar som ett första besök vid fransförlängning, men jag har använt den i tre månader, och det är mycket kvar. Därför är det billigare i längden att använda, och förlängda fransar är bara fina någon vecka. Om man går var 4:e vecka hade i alla fall jag fula fransar två av dem. Med denna är man alltid lika fin. Innan semestern ska jag permanentfärga dem. Då slipper jag mascara, det är ju en av fördelarna med fransförlängning, att man ser pigg ut direkt på morgonen.

Blomsterprakt

Idag åkte jeansen på, jag är egentligen ingen jeans-tjej, men ibland är det kul att vara lite avspänd. Som ni kan se så har blommorna börjat slå ut, till helgen ska jag och min käre make ut och köpa säsongsblommor till terrass och krukor. Juni är verkligen en härlig månad. Det är ljust tidigt, och väldigt fina färger i naturen. Jag älskar ljuset!

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig torsdag, var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Istället för lashlift – Livsstil efter 60 says:

    […] har snart provat allt som finns när det gäller fransar. Fransförlängning var inget för mej, och Lashlift funkade, men fransarna blev väldigt hårda. Eftersom jag använder […]

  2. Salong eller hemma – Livsstil efter 60 says:

    […] Mina naglar däremot, sköter jag hemma. Jag gick och fick gelénaglar för några år sen, och det blev en ren katastrof. De var jättefina när de var nya, men när jag tog bort dem tog det flera månader innan mina egna naglar återhämtat sig. Det gör jag aldrig om! Likadant med fransförlängning! […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.