Igång med träningsrutinen

Posted on
Bokning

Nu har jag och min käre make kommit igång med träningsrutinen. När vi testade, så visste vi ju inte om vi skulle tycka det var lika roligt som för två år sen. Vi visste inte heller om vi skulle få ont någonstans. Det är ju många olika rörelser som vi gör på ett pass.

Träningshallen

Men så snart vi kom in i träningshallen, och musiken gick igång, så kändes det som att vi var hemma. Vi har testat ett tisdagspass, och igår var vi på Ön och träffade en gammal favorittränare. Hon blev så glad att se oss, och då kändes det ju extra bra!

Omklädningsrum

Friskis ljusa och fräscha omklädningsrum är värda att nämna. Det finns bastu och duschar, och om man vill finns ett väldigt fräscht solarium. Det kostar förstås extra om man vill sola. Alla utrymmen är tomma på bilderna, och det beror på att man inte får fota andra motionärer. Helt OK tycker jag.

Före träningen

Men en liten selfie kunde jag ta, det fanns ingen i närheten. Nu går jag på två jympapass i veckan, och ett yogapass. Med den intervallen är kortet jag köpte en riktigt bra investering. Det är så härligt att vara igång med träningsrutinen!

Jag ska dock ge hemmagymmet en rejäl chans för styrketräningen. Det är jätteskönt att kunna ta den träningen direkt på morgonen efter min PW. Det tar ju lite tid att ta sej fram och tillbaka från gymmet, och det kostar extra om jag vill styrketräna på F&S. Men jag har bestämt att ta en månad med genomtänkta övningar, och se vad det resultatet blir.

Jag önskar er en härlig start på veckan!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.