Hyaluronsyra

Posted on
hyaluronsyra

När jag kollade på Sanningen om hudvård på SVT, visade testerna där att en billigare produkt kan vara lika bra som det dyrare alternativet. Experterna ratade de flesta ”boost” produkterna, men en som fick godkänt var hyaluronsyra. När jag var på Apoteket häromdagen, hittade jag denna från Apolosophy. Den kostar 69:- och är helt underbar! Jag har testat den i en vecka, och den håller verkligen min hud fuktad.

Puffy eyes gel

Jag lovade tidigare att återkomma när jag testat Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel. Den håller också vad den lovar, jag upplever att mina påsar under ögonen har blivit något mindre. Den är lite dyrare, men jag har testat budgetvarianter till ögonen, och det blev inte lika bra. Nu ska det bli spännande att se hur kombinationen av dessa två hudvårdsprodukter får för resultat. Jag är lite sur på mej själv för att jag inte tog en bild när jag började med ögonkrämen.

Ögonen efter en månad med Puffy Eyes Gel

Jag tog denna bilden när jag skottade snö, och den tänker jag använda som referens till ”före” Hyaluronsyra. När jag använt första flaskan ska jag ta en ny bild, och återkomma med vad jag har upplevt för resultat.

Nu ska jag botanisera vidare i Apolosophys sortiment, det finns fler intressanta produkter till ett vettigt pris.

Ha en underbar torsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.