Hudvård

Posted on
Nivea mot Vichy

För några veckor sedan satt jag och min käre make och tittade på Sanningen om hudvård i SVT. Där fick jag uppfattningen att det kanske inte är någon större effekt av ”anti age” krämer. Därför har jag bestämt mej för att prova Niveas budgetvariant, jag ska fasa ut även nattkrämen. Jag har bara testat den i några dagar, men ännu har jag inte märkt någon skillnad. Naturligtvis vet jag inte hur min hy sett ut om jag använt Nivea över tid, men det ska bli spännande att se om det märks någonting framöver. Prisskillnaden på dessa två produkter är 200:-. Jag ska också fasa ut serum och ögonkräm, men jag ska fortsätta att applicera krämen extra runt ögonen. Jag gör ett nytt inlägg med resultatet om några veckor.

Nagelserum

Här ser ni en produkt som verkligen fungerar! Mina naglar har varit väldigt sköra, och skivat sej. Jag testade denna, jag applicerar den varje kväll. Det tog någon vecka, och nu är naglarna starka igen.

Starka naglar

Jag har inte vågat använda nagellack på länge, jag tänker att det kan kanske också torka ut naglarna. Men nu är det snart sommar, och då vill jag kunna lackera dem igen. Mina händer får hudvård i samma omfattning som resten av kroppen, jag peelar och smörjer dem noga.

Nyfriserad

Idag var det också dags för ett besök hos frisören, och det innebär att denna veckan fick hon göra vid ögonbrynen. Jag har ju börjat att färga dem själv mellan besöken hos henne.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, var rädda om er!

Kommentarer

  1. Hudvård till budgetpris – Livsstil efter 60 says:

    […] några månader sedan bytte jag ut min dag- och nattkräm från ett dyrare märke till Nivea. Jag har nu tömt 2 dag- och en […]

  2. Hyaluronsyra – Livsstil efter 60 says:

    […] jag kollade på Sanningen om hudvård på SVT, visade testerna där att en billigare produkt kan vara lika bra som det dyrare […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.