Hudvård till budgetpris

Posted on
Nivea

För några månader sedan bytte jag ut min dag- och nattkräm från ett dyrare märke till Nivea. Jag har nu tömt 2 dag- och en nattkräm. Men jag har inte märkt någon skillnad på min hy, och kan därför konstatera att hudvård till budgetpris fungerar alldeles utmärkt. Jag har också fasat ut serumet under dagkrämen. Därmed har jag nu fått ner priset på min hudvårdsrutin med 2 tredjedelar. Det blir en god besparing på ett år.

Puffy eyes gel

Eftersom jag har ganska mörka ringar under ögonen, har jag till och från provat ögonkräm mot detta. De har varit väldig dyra, men nu har jag hittat denna som har fått toppbetyg till ett vettigt pris. Jag återkommer med vad jag själv anser om den, jag har bara testat den i två veckor. Men om den funkar, så är det ännu en produkt inom hudvård till budgetpris.

Smashbox eye primer

En produkt som inte är till budgetpris är denna primer från Smashbox. Men den är verkligen värd sitt pris. Jag blev varse detta häromdagen när jag missade att lägga på den under makeupen. När halva dagen var gången, så var min ögonmakeup nästan borta. Så denna får stanna kvar i min hudvårdsrutin, trots fullpris.

Nu ska jag åka till Saluhallen för att försöka få tag i ingredienser till morgondagens måltid, jag återkommer i morgon med resultatet!

Ha en underbar torsdag.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.