Hudvård, min morgonrutin

Posted on
Mina morgonvänner

Vi som passerat 60 kan inte längre förlita oss till att skönhet kommer inifrån. Jag ska därför dela med mej av vad hudvård, min morgonrutin består av. Jag använder Vichy’s produkter, förutom peeling, som jag skrev om här: https://www.livsstilefter60.se/lite-nytt/.

Rengöring

Jag börjar med rengöring, eftersom det är det viktigaste med hela rutinen. Vichys rengöring är både ögonmakeupremover, tvål och ansiktsvatten i samma produkt. Väldigt smidigt när jag har tränat! Här är en länk till Vichys produkter:https://www.vichy.se/

Ögoncreme

Jag har väldigt tunn hud runt ögonen, och denna creme är helt underbar! En liten klick till båda ögonen, jag lägger den i utsidan och under ögat. Man riktigt känner hur fukten gör nytta!

Serum

Nu fortsätter jag med serum, som tillför fukt till hela ansiktet. Den lilla klicken räcker till allt, även halsen.

Dagcreme

Jag lägger på dagcreme, tänk på att aldrig ta med fingrarna, då blir det bakterier i cremen och det vill vi ju inte ha! Det finns flera olika serier, ni kan bara testa er fram till vilken som passar just er hud.

Ansiktets vänner

Här är mina cremer för ansiktet, en preemer från Smahbox, foundation och conceeler från Clinique. Väldigt bra produkter för min hud.

Smink

Nu har jag förberett allt för att få till dagansiktet, och jag kommer att göra ett inlägg om dessa två sista bilderna senare.

Så här blev det

Jag försöker att ta så väl hand om min hud som det bara går, eftersom jag passerat 60 går det inte att slarva med varken morgon- eller kvällsrutinerna. Jag har nu presenterat Hudvård, min morgonrutin, och jag kommer att lägga upp fler inlägg om detta längre fram

Dagens outfit

Idag är det härlig högsommar, så nu ska jag ge mej ut i solen!

Ha en fin torsdag, imorgon blir det livsstilsfunderingar!

Kommentarer

  1. Märkesbutiker – Livsstil efter 60 says:

    […] har också hittat en ny serie, Smashbox, som finns hos Kicks. Har nämnt den tidigare här. Det är prisvärda produkter som är underbara för huden. Det är ju viktigt för oss över 60 […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.