Höstpromenad

Posted on
Kanalen mot Caroli

Normalt sett är november en grå och regnig månad, men idag var det härligt. Jag o min käre make passade på att ta en höstpromenad i det fina vädret. Som ni ser är kanalen spegelblank, och det var inte en vindpust.

Kanalen mot City

Vi fortsatte upp mot Hansa. Jag skulle kolla om de tjuvstartat med julskyltningen, men det hade de inte. För länge sedan var det tradition att gå och titta på NK-trädet tändes på julskyltningssöndagen. Nu finns varken NK eller trädet kvar, men även Hansa som tog över lokalerna brukar ha en väldigt smakfull julskyltning.

Kungsgatans alle

Här är en annan av mina favoriter, Kungsgatans allé. Det är väldigt vackert med den gamla gatubelysningen, och väldigt fina träd o buskar. Perfekt för en höstpromenad!

Adventsförberedelser

Nu närmar sej advent med stormsteg, och det är dags att börja med förberedelserna. Eftersom vi inte är 20 längre, har vi bestämt oss för att ta det lite pö om pö.

Ljusslinga

Igår skickade jag ut min käre make att sätta upp slingor i körsbärsträdet. Och han hade tur, han blev precis klar med det innan det började regna. Så nu har vi bara att koppla in timers, så har vi ljus i trädgården. Det är lite skillnad på terrassen mot i somras, men var årstid har sin charm!

Köksgardin

Själv roade jag mej med att stryka julgardinerna till köket och gammelrumet. Eftersom det tar sin lilla tid, så är det skönt att dela upp arbetet. Eftersom allt ska vara klart om 2 veckor, tar vi lite varje helg.

Amaryllis

Förra helgen hade vi min bror o svägerska här, vi får alltid en amaryllis av dem, och här är årets exemplar. Det är alltid lika spännande att se hur den ser ut när blomman kommer. Jag hoppas den blommar till första advent

Beredd på vinter

Vinterförberedd

Jag åker ju tåg till jobbet, och stationen är ganska kylig. Hittade dessa fårskinnsfodrade små kängor, de är så sköna och är väldigt varma. De är också perfekta för en höstpromenad!


Nu önskar jag er en riktigt härlig vecka!

  • Share

Kommentarer

  1. Julförberedelser – Livsstil efter 60 says:

    […] snart bara en vecka kvar till jul, och jag är i full gång med mina sista julförbetedelser. Vi började i mitten av november och har tagit julpyntandet lite då och då. Här gör jag granris till våra […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.