Höstnytt

Posted on
Stockholm LM

Jag har ju hittat en ny favorit när det kommer till kläder. Det är Stockholm LM som finns hos MQ. Jag såg att de hade min favoritbyxa i brunt, och bestämde mej för att skaffa lite höstnytt.

Förutom byxorna, så hade de också en polotröja, Peyton turtleneck. En tunn och lyxig kvalité med inslag av ull som gör att den är varm fast att den är tunn.

Märke

Som jag skrev i mitt första inlägg om Stockholm LM, så är jag så förtjust i att de har denna lilla detaljen på alla kläder i den serien. Som ni ser på första bilden, så finns det ett litet märke på baksidan av polotröjan också.

Accessoarer

Men ingen outfit är komplett utan accessoarer, jag letade i mina gömmor och hittade dessa. Ett exempel på en riktig höstoutfit, tycker jag. Men jag kommer att kunna få ut så många outfits genom att kombinera de två plaggen, och det är ju så härligt med lite höstnytt.

Bondelid tröja

Det är inte bara Stockholm LM som finns hos MQ, de har även Bondelid som jag tidigare köpte på Joy. Denna tröjan har flera år på nacken, och jag tycker om kläder som är tidlösa, och håller flera säsonger.

Min sträckning är fortfarande ett bekymmer. Jag trodde att jag skulle vara av med den idag, eftersom det har gått på rätt håll sen i måndags. Men inatt så fick jag en hostattack i sömnen, och vaknade av att det gjorde väldigt ont. Så nu är jag tillbaka ett par steg. Men det är bara att bita ihop, och i morgon ska jag på massage. Jag hoppas de kan fixa till problemet!

Nu önskar jag er en härlig torsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.