Höstmys

Posted on
Vildvin

Nu börjar hösten så sakta göra sin entré. Här kan ni se vårt vildvin, det har visat sina första röda löv. Det ska bli jättespännande att se hur det blir när alla är röda. Förra året var det bara små blad och inte över hela ställningen. Men nu är den fylld, och det har också kommit bär.

Boeuf bourguignon

Ikväll blir det höstmys med Boeuf bourguignon. Min käre make la ner tid på att hitta det perfekta vinet att ha i. Och som vanligt köpte jag högreven hos Bulltofta kött. De skar högreven i passande bitar, och kom som vanligt med glada tillrop om hur gott detta borde bli.

Björnbär

Det är en ynnest att ha björnbär i trädgården, att bara kunna gå ut och plocka dessa godsaker. Till efterrätt blir det därför en god vaniljglass, toppad med björnbär.

Margerita

Dagens drink före maten är Margerita med äpple och kanel. Det är höstmys!

Inte höstmys

Coronasäkrad

Jag cyklar till jobbet i vanliga fall. I torsdags blåste det väldigt, och jag tog bussen för första gången sen jag började jobba. Mask och handskar gjorde att jag kände mej ganska trygg.

Ansiktsmasken var ganska obekväm efter ett tag, så därför hoppas jag att det blir svaga vindar de dagar jag ska jobba.

16 veckor till himlen

Halvvägs

Jag har nu kommit halvvägs i min träning, 16 weeks to heaven. Jag ser att gäddhänget börjar krypa tillbaka, och kondisen är väldigt mycket bättre. Ska bli kul att se resultatet om 8 veckor!

Nu önskar jag er en riktigt fin helg! Var rädda om er.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.