Hösten är här

Posted on
Bulltofta rekreationsområde

Hösten är här, och har visat sej från sin allra bästa sida. Jag och min käre make hade en långweekend, och nu i Coronatider hade vi bestämt oss för att hålla oss hemmavid. Vi gick en härlig tur på Bulltofta Rekreationsområde.

Slingorna

Vi valde 4,6 k, och som vanligt gick vi bort oss i mitten. Vi har aldrig lyckats gå hela den slingan, utan att gå fel. Jag ska kolla upp det bättre till nästa gång.

Vacker

Fördelen med att gå vilse är att man hittar skatter. Denna vackra fågel ville gärna visa upp sej. Vi fick vår runda, och våra kilometer oavsett var vi gick.

Sista utefikan?

Nu när hösten är här, får jag passa på när vädret tillåter. Detta blev kanske den sista utefikan.

Höstpynt vid entrén

Lite höstfint vid entrén välkomnar, snart är det mörkt både morgon och kväll.

Ny träningsutmaning

Plankchallenge

Jag har hittat en ny utmaning, nämligen att göra plankan i olika former, 30 dagar i streck. Det är lätt att göra plankan en liten stund, men när jag har gjort den 25 sec x 4 reps, är det inte riktigt lika avslappnat. Och jag är bara i början av utmaningen….. Mina 16 weeks to heaven löper på som de ska. Jag har kommit till vecka 14 nu.

Irritationer i vardagen

Kaffemaskinen

Jag brukar sällan vara irriterad. Men i går morse när jag skulle cykla till jobbet, varnade polisen för cykelrån. Jag blev lite rädd, och bestämde mej för att ta bussen. När jag sen kom till jobbet, var det slut på kaffebönor i kaffemaskinen. Stor kris alltså.

Plåster på såeren

Kaffemaskinen kom igång, och någon hade satt en STOR korg med chokladpraliner i köket. Ett riktigt härligt plåster på såret!

Ha en underbar vecka, och var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

  1. Dagen blir kortare – Livsstil efter 60 says:

    […] ut den igen. Spännande projekt! Men jag väntar med att dela gruppen tills vi ska sätta upp kransen på dörren. Det brukar vi göra till […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.