Hopp skapar längtan

Posted on
Klädesbutik

Jag var inne på det redan igår, om hur hopp skapar längtan. Jag har inte varit i en affär sedan april i fjol, bortsett från mataffärer. Men det har inte varit något problem förrän jag började inse att karantänen snart är över.

Nu kommer längtan efter att resa som jag skrev om igår, och just nu längtar jag efter att få kolla i lite modebutiker.

Skor och väska

Jag köpte dessa skorna för två år sedan, och jag tycker jättemycket om dem. Men eftersom jag inte kunnat vara ute i sociala sammanhang, så har jag inte haft anledning till att använda dem så mycket. Eftersom vi har suttit i självvald karantän, så har jag inte uppdaterat min garderob heller. Och nu skulle jag så gärna vilja gå in i en butik och kolla efter någon fin t-shirt och lite nya shorts. Eftersom jag kör mitt Beach 2021 varje dag, så har jag vuxit ifrån ganska många kläder i min garderob. Det är ett kärt problem, men jag kan ju inte uppdatera den ännu.

Favorit i repris

Jag får ha de av mina gamla favoriter som fortfarande passar, i repris ett tag till. Sen ska jag shoppa loss ordentligt!

Manikyr

Även om hopp skapar längtan, så är jag noga med att leva här och nu. Denna dagen måste bli den bästa hitintills, och alla mina problem är ju världsliga, och kommer att lösas inom en väldigt nära framtid. Jag ska ge mej själv en manikyr, och innan dess ska jag sola ryggen när jag fixar lite i rabatten!

Ha en underbar torsdag, och var rädda om er!

Kommentarer

  1. Lite shopping – Livsstil efter 60 says:

    […] beklagade mej över att jag inte har kunnat gå i modeaffärer i ett tidigare inlägg. Men nu har jag ändå kunnat ägna mej åt lite shopping! Jag fick reklam från MQ Marquet på […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.