Homeshopping

Posted on
Nya byxor

Jag berättade att jag hittat MQ, som har kläder som jag gillar i ett tidigare inlägg. Häromdagen erbjöd de 20% rabatt, och då beställde jag dessa härliga byxor. Och eftersom jag och min käre make ska ut på äventyr i morgon, så ska jag inviga dem då. Men – jag kom inte på vad jag skulle ha till. Jag tänkte ta en tur till stan och kolla lite i affärer, men så kom jag att tänka på Homeshopping!

Gammal blus

Sagt och gjort, jag letade i min garderob, och gjorde lite fynd! Jag hittade denna gamla blus, som jag köpte för flera år sen på Flash. Det är verkligen synd att den affären gick i konkurs!

Accessoarer

Ingen outfit utan accessoarer! Halsbandet har jag fått av min käre make i bröllopspresent, och armbandet är en födelsedagspresent från make och barn.

Moccaskor

Jag ruggade upp mina favoritskor, och de blev riktigt fina. Min tanke var annars att kolla efter ett par snygga promenadskor.

Eftermiddagsfika i solen

Nu är jag väldigt belåten med min Homeshopping, jag har sparat en väldig massa pengar på att kolla i min garderob. Och nu unnar jag mej en god kopp kaffe i solen.

Som ni förstår så blir morgondagens inlägg lite annorlunda, jag och min käre make ska ju ut på äventyr, så det blir inga recept på drink och mat. Men ni ska få se outfiten på, och jag ska berätta om vårt äventyr imorgon.

Ha en härlig torsdag!

Kommentarer

  1. Årets höstfärger – Livsstil efter 60 says:

    […] den kombinationen. Som ni förstår, så fick jag inte med mej några nya plagg, så det fick bli homeshopping igen. Det är ju jättehärligt att kunna återanvända kläderna i garderoben, men ibland är jag […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.