Hemmagym

Posted on
Hemmagym

Som jag berättade i förra veckan, så beställde jag en träningsbänk. Den kom hem, och den är jättebra. Men det slutade inte där! Nu har vi början till ett hemmagym!

Träningsbänken

När träningsbänken kom hem, så blev det lite trångt i det kombinerade gästrummet/kontoret. Jag tycker det är viktigt att ha bänken stående framme, så att det är lätt att sätta igång med träningen.

Nedmontering

Jag och min käre make bestämde oss för att ändra om lite. Vi monterade ner de gamla bokhyllorna och körde dem till tippen. Därifrån är det inte långt till IKEA, så vi köpte en ny, hög men smal, bokhylla.

Planka för öglor till träningsband

När väl hyllan var på plats, kom vi på att det hade varit bra att ha öglor att fästa träningsbandet i. Men vårt hus har gipsväggar, så det fanns ingen naturlig plats att fästa dem på. Vi körde och köpte en planka som matchade hyllan, och sen var det bara att plocka fram verktygen!

Plankan på plats

Här har plankan kommit på plats, och vi hittade också dörrstoppar som vi kunde använda till att hänga upp lösa vikter på väggen. Jag är jättenöjd med mitt hemmagym. Det är plats för all träning, och det är en grym skillnad mot att sitta på en liten pall som jag visar här nedanför. Likaså är det en härlig avlastning för ryggen, detta kommer att bli en härlig träningshöst!

Pallen

Nu använder jag istället pallen till att ha paddan med instruktioner på.

Ha en underbar måndag!

Kommentarer

  1. Träningsglädje – Livsstil efter 60 says:

    […] är så väldigt nöjd med vårt hemmagym. Det ger sån härlig träningsglädje att ligga på en bänk istället för på […]

  2. Träningsglädje på träningsbänken – Livsstil efter 60 says:

    […] har ju berättat om vårt hemmagym, och att vi köpte en träningsbänk. Det är så mycket mer träningsglädje på träningsbänken […]

  3. Trivs i hemmagymmet – Livsstil efter 60 says:

    […] trivs i hemmagymmet! Nu har jag och min käre make snart haft det i ett halvår, vi byggde det i augusti. Visserligen är det ett litet rum, men jag tänker som så, att om jag hade haft […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.