Helgvittring

Posted on
Redo för fredag!

Det är fredag, och jag känner en härlig helgvittring! Och väderleksrapporten har lovat sol både lördag och söndag, så helgen har potentional! När min käre make kommer hem, ska vi köra till Blomsterlandet och köpa lite växter, så att vi kan göra fint i krukorna. Men det blir morgondagens glädjeämnen, eftersom vi ska ha fredagsmys ikväll.

Velvet Hammer

Kvällens drink före maten heter Velvet Hammer, och receptet hittar ni här.

Ingredienserna

Nu när vi fick köpt Kahluha, ville jag passa på att använda den i en lite speciell drink. Jag har aldrig gjort en drink som innehåller vispgrädde, och vi hade lite kvar sen min käre makes födelsedagstårta. Så nu ska vi testa den.

Fläskfilé i krämig dragon- och senapssås

Vår fredagsmåltid blir fläskfilé i krämig dragon- och senapssås, och det receptet hittar ni här. Även om det är ganska fint väder, så tycker vi att det fortfarande är för kallt att grilla. Vi tillhör inte dem som står med mössa o vantar vid grillen. Men det ser ut som om värmen ska hålla i sig, och då blir det grillning.

Veckans bukett

Här ser ni veckans bukett från trädgården, ännu har jag inte behövt köpa blommor.

Det är äntligen glädjande besked från FHM, på tisdag lättar de på restriktionerna, och sen ska det förhoppningsvis lättas upp i 5 steg, för att slutligen återgå till det normala. Vi väntar fortfarande på andra sprutan, så vi får vara försiktiga ett tag till. Men bara känslan av att det går på rätt håll, gör att man blir glad.

Hoppas ni också har helgvittring, ha en fin helg, och var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.