Helgen är på ingång

Posted on
Fredagsglad

Det är fredag, och helgen är på ingång! Jag har haft en härlig förmiddag, den startade med en promenad och ett workoutpass, följt av en härlig stund med hemmaspa. Nu har både kropp och själ fått en liten genomkörare, och jag är redo för helgen.

Fläskfilégratäng med färskost

Eftersom det är fredag, blir det lite extra gott ikväll. Vi ska ha Fläskfilégratäng med färskost, recept hittar ni här. Rätten är spännande eftersom det är rotfrukter som bas i gratängen.

När jag gick till Bulltofta Kött för att köpa fläskfilén, höll jag på att bli dränkt. Men som tur var så började regnet redan när jag kom utanför huset, så jag kunde gå in och hämta paraplyn. Det blåste rejält så jag hade fullt upp med att hålla mej på marken. Solen sken 10 minuter innan, och nu är det fint igen.

Ingredienser

När helgen är på ingång, får vi en drink före maten. Ikväll blir det Firebapple, och receptet hittar ni här. Till maten har förhoppningsvis min käre make tänkt ut ett gott vin.

Firebapple

Jag är väldigt förtjust i Fireball, och nu börjar det komma drinkar som har den som bas. Denna ska smaka äpple och kanel, så det ska bli spännande att prova!

Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg, var rädda om er!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.