Härliga vår

Posted on
Rapsfält

Nu måste vi trotsa Coronan, och hitta lite glädjeämnen! Annars riskerar vi att missa denna härliga vår! Igår körde jag och min käre make ut från stan , och hittade detta vackra rapsfält i full blom. När jag jobbade på Oerlikon, satt vi på 3:e våningen, och tittade ut över blommande rapsfält på våren. Men nu när min arbetsplats ligger i Hyllie, så är det en helt annan utsikt.

Alnarp

Vi fortsatte till Alnarp, och gick en lång promenad i Alnarpsparken. Vi hittade denna sjö, och det fanns en midsommarstång mitt i! Hur kommer man på en sån idé egentligen? Vi gick vidare, och njöt av doften från blommande träd och allt det ljust gröna. Det är en park som man kan utforska flera gånger om året.

Körsbärsträd

Det är inte bara utanför stan det är vackert, vårt körsbärsträd är i full blom, väldigt vackert, tycker vi.

Söndagens äventyr

Nu när vi inte vågar träna gruppträning, tog vi istället en cykeltur. Vi tog samma tid som vi brukar träna, och avslutade med lite coreträning och smidighet. En sammanlagd träning på en dryg timme. Det fungerar jättebra som ersättning, men jag längtar tillbaka till Friskis, det är medryckande med en ledare som peppar, och man dras med av de andra motionärerna.

Fika

Efter passet smakade det jättegott med en kopp kaffe på nya uteplatsen. Vildvinet har klarat vintern, och det är fullt med små bladknoppar. Jag ser fram emot att de slår ut, då blir det insynsskyddat, och lä. Men redan nu är vi överens om att det var en god idé med en uteplats på framsidan. Då har vi alltid lä på någon plats.

Nästa vecka är det Valborg. Det blir inte något traditionellt firande då vi inte får åka iväg. Men vi ska göra en egen Coronavariant. Den berättar jag mer om i nästa inlägg.

Tills dess, var rädda om er, håll avståndet, och tvätta händerna!

  • Share

Kommentarer

  1. Inte bara fredagsmys – Livsstil efter 60 says:

    […] dra sej mot höst. Det var bara 9° när jag cyklade till jobbet i onsdags, Så här fint har vildvinet blivit, nu ser jag fram emot att se effekten när alla löven blir mörkröda. I fjol var de så […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.