Härliga fredag

Posted on
Sjötunga Walewska

Välkommen härliga fredag! Idag ska vi inte grilla. Eftersom det är gråväder, och jag har en kollega som är fritidsfiskare, så är valet enkelt. Förra veckan fick jag några sjötungor, och sjötunga Walewska är nog bland det godaste som finns. Fisken är dyrare än oxfilé, men eftersom min kollega hade fullt i frysen, så kunde jag få dem till starkt reducerat pris.

Blue Ice

Och eftersom det är fredag, så blir det en drink före maten. Idag bjuder jag på Blue Ice, och jag serverar den i våra fina gammaldags champagneglas. Vi hittade dem på loppis efter mycket letande.

Häcken på framsidan

Denna helgen ska jag och min käre make klippa häcken. Här på framsidan klippte vi in den för 2 år sedan, och nu är den riktigt fin. Men på baksidan har vi ett långsamt projekt, jag ska göra ett inlägg om den häcken sen.

Jag har ju min ”ta hand om kroppen” dag på fredagen, och idag ska händerna få en rejäl omvårdnad.

Avskavt nagellack

Trädgårdsarbete har en jättetrist inverkan på händer, och naglarna får mycket stryk. Men nu ska jag göra ett spa för händerna, och sen lacka dem i min nya sommarfärg.

Nya sommarfärgen

Jag börjar alltid med nagelstärkande underlack, därefter lägger jag två lager nagellack, och avslutar med Sache Vite. Det är en fantastisk produkt, lacket torkar på några minuter. Eftersom händerna blir torra nu när det är så noga att tvätta dem, smörjer jag in dem med ACO Special Care Protecting, som är en extra återfuktande handkräm. Sen är mina händer redo för denna härliga fredag!

Nu vill jag önska er alla en riktigt härlig helg. På söndag ska solen skina på oss, och då får vi passa på att få lite D-vitamin på vårt bleka Skandinaviska skinn.

Var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.