Hälsosam på ett härligt sätt

Posted on
En stund i solens sista strålar

Här sitter jag och är hälsosam på ett härligt sätt! Jag och min käre make är väldigt förtjusta i att sitta och läsa på kvällen. Det är så skönt när solen sakta går ner bakom trädtopparna, och man känner lugnet sänka sej över trädgården. Lika viktigt som att träna och äta rätt, är att ta sej tid för återhämtning!

Egentid

Men min dag började med egentid hos frisören. Jag får ju inpackning och när jag sitter med den, njuter jag samtidigt av kaffe med skvaller. Och numera får jag ju både håret och ögonbrynen fixade.

Omega3

Jag försöker vara hälsosam på ett härligt sätt, och jag har lärt mej att fleromättade fetter är livsnödvändiga. Eftersom kroppen inte själv kan tillverka dem måste vi få i oss dem via maten. En bit varmrökt lax är en både god och hälsosam råvara.

Nyttigt och gott

Jag serverar varmrökt lax med hemgjord romsås, det är så gott. Och eftersom jag gör såsen själv av creme fräsch, majonäs och stenbitsrom, blir den inte så fet som färdig sås. Jag kan bli lite uppblåst i magen av för fet mat.

Gårdagens promenad

Som jag berättat tidigare, så går jag o min käre make en kvällspromenad efter maten.

Här ska byggas hus

Igår gick vi till vattentornet för att kolla hur det såg ut. Kommunen ska nämligen bygga radhus där. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att följa det nya området under uppbyggnaden. Eftersom det är bostadsbrist, byggs det snart på varje ledig yta. Vi löptränar i denna parken, och jag tycker att det ska bli intressant att se vilken påverkan det nya området får på de allmänna ytorna.

Ootd

Nu har min käre make fixade kameran, så nu blir det bilder på outfiten igen.

Jag önskar er alla en härlig onsdag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.