Halloween

Posted on

Som jag skrev i förra inlägget, så har vårt internet lagt av. Leverantören har inte åtgärdat det ännu, så vi har alltså inte haft Bredband och TV nu på en vecka. Jag har ringt leverantören nästan varje dag, och jag har varit ilsken som bara den. Men oavsett internet, så är det Halloween denna helgen, och då blir det lite godsaker.

Firebapple

Till fördrink blir det Firebapple, och receptet hittar ni här. Eftersom Fireball har en liten djävul som loggo, så tyckte jag det passade på Halloween.

Ingredienser
Filé- och kantarelltackling med ett stänk av rött

Vi ska äta Filé- och kantarelltackling med ett stänk av rött, och receptet hittar ni här. Jag tyckte att såsen var lite orange, och det är ju färgen för denna tillställningen. Dessutom är ju lingon och kantareller aktuella nu, så det var ytterligare en anledning att välja denna måltiden. Jag tycker att det verkade riktigt gott, och det är väl den bästa anledningen av dem alla!

Japansk lykta

Nu har min Japanska lykta blivit så stor att jag kan plocka in och göra en bukett av den, och visst passar den in färgmässigt!

Jag hoppas nu att internetleverantören ska få rätt på inkopplingen, deras kundtjänst är under all kritik. Jag kan följa mitt ärende på hemsidan, och kundtjänst har inte mer information än så. Det är synd om den personalen! Men förhoppningsvis kommer vi upp på banan nästa vecka, och då bloggar jag som vanligt igen.

Ha en trevlig Halloween!

Kommentarer

  1. 10 kg övervikt – Livsstil efter 60 says:

    […] hade den vikten i ca 10 år. I fredags var jag hos Bulltofta kött och förutom fläskfilén till fredagsmyset, så köpte jag storpack av annat kött. Jag visste att det skulle bli lite att bära, så jag tog […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.