Hålla stilen i värmen

Posted on
31,5°

Idag är det verkligen varmt! Det är inte lätt att hålla stilen i värmen, helst kulle jag vilja gå omkring i baddräkt! Jag tycker till och med det är att vara för varmt klädd idag.

Semesterfina nagler

Men lite kan jag göra, jag har målat tånaglarna så att de är fina i mina nya sandaler. Jag hoppas att jag kan gå in dem utan att få blåsor på fötterna, det är så lätt att få blåsor när det är så varmt!

Ögonbryn och frisyr

Som jag berättade igår, så har jag också varit hos min frisör. Det är skönt med en lättskött frisyr. Jag färgade ögonbrynen samtidigt. Det är smidigt att de är färgade när jag (förhoppningsvis) ska bada i Marbella! Jag är så i valet och kvalet om jag ska ge fransförlängning en ny chans, det är härligt att slippa mascaran också! Men jag blev så besviken förra gången, så jag får kolla runt lite och se om jag hittar en salong som kan motsvara mina önskemål!

Peeling

Peeling är ett härligt sätt att förbereda huden för solbad, med peelingen får jag bort de döda hudcellerna och får en mjuk och len hud, som är klar för massor av fuktkräm och solskydd.

Viktigt med solskydd

Solskydd

Det allra viktigaste är ändå solskyddet. Apolosophy är helt underbar! Ska prova after sun i den serien när Nivean är slut! Smörj in hela kroppen noga, enligt all forskning tar vi alldeles för lite kräm, och även om man har en tålig hud, så sägs solkrämen motverka rynkor, och det är ganska trevligt, tycker jag! Med dessa enkla medel har jag i alla fall kommit en bit på att hålla stilen i värmen, och mina solklänningar är ganska svala.

Ootd

Dagens outfit är ganska sval, sparar klänningarna till semestern!

I morgon är det fredag, och inte vilken fredag som helst! Det är sista arbetsdagen före semestern, så det blir Pizza och rödvin. Inlägg kommer imorgon!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.