Grillkväll igen

Posted on
Rött

Det verkar som att sommaren stannar ett tag till, och det är tur eftersom juli var så kall. Förra fredagen satt jag och min käre make i loungen med tända lyktor för första gången i år. Vi har därför bestämt att det blir grillkväll igen ikväll.

Kalkonspett

Jag gick till Bulltofta kött, som vanligt, och de hade en nyhet i grilldisken. Kalkonspett, de såg jättegoda ut och vi har aldrig provat att grilla kalkon.

Ingredienser till Mangoraja

Har ni sett TV-programmet Böda camping? Där är en campare som är helt besatt av Mangoraja. Vi provade att köpa en burk och det var jättegott. Men både jag och min käre make har magar som reagerar på om maten är för fet. Vi mådde inte så bra när vi ätit köpevarianten, så jag kollade om det fanns recept. Och naturligtvis fanns det. Ska bli spännande att se hur det smakar.

Potatisbakelse

Vi hittade receptet på denna skapelse i ett annat TV-program. Det ska bli potatisbakelser. Den ligger och vilar i kylen, sen ska den in och gratineras under tiden som kalkonspetten grillas.

Whiskyglasstårta

Från samma TV-program hittade vi receptet på denna Whiskyglasstårta. Den står i frysen och väntar på att vi har ätit varmrätten.

Sex on the beach

Eftersom juli månad blev så kall, blev det inte mycket besök på stranden. Men eftersom det ska bli runt 30° idag, så tyckte jag att drinken ”sex on the beach” kunde passa före maten. Det blir väl en bra start när vi har grillkväll igen.

16 weeks to heaven

Löper på

Nu är vecka 4 av min träningsutmaning snart avklarad. Jag tycker själv att gäddhänget har minskat något, och träningen flyter på bra, trots att jag jobbat 3 dagar i veckan på sistone. Nästa vecka blir det förhoppningsvis lite lugnare och då jobbar jag bara två dagar och kan ge lite mer på träningen.

Nu önskar jag er en riktigt härlig helg, var rädda om er!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.