Glada Änkan

Posted on
Klädd för teatern

Ikväll ska jag och min käre make gå på teatern! Vi ska se Glada Änkan, och det ska bli så kul. Vi bokade dessa biljetterna redan våren 2019, men sen kom ju pandemin, och arrangören tvingades flytta fram föreställningen. Nu, efter 2,5 år, är det äntligen dags, och vi glädjer oss väldigt åt att kunna gå dit.

Det är inte bara uppträdet i sig som är trevligt, det är så härligt att kunna gå ut bland människor igen. Nu längtar jag bara till att de ska arrangera en Tahongaafton igen. Det är bland det roligaste jag vet när det kommer till underhållning.

Lite bubbel

Vad passar väl bättre än ett glas bubbel när vi ska gå på teater? Här är en liten flaska som är precis lagom till vars ett glas.

Skaldjurslasagne

Vi äter hemma före maten. Det är väldigt skönt att äta och sen gå en lång promenad för att gå ner maten. Vi ska ju sitta stilla några timmar sen, så då är det skönt att ha lite promenad i benen. Man blir också av med mättnaden när det gått några timmar. Jag och min käre make går alltid minst en halvtimme varje kväll efter maten, så det är en vana också.

Nu ser jag fram emot en härlig kväll med Glada Änkan, och önskar en trevlig helg.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.