Friskis & Svettis

Posted on
Laddat kort

Efter två års restriktioner och en självvald karantän, kunde jag och min käre make ladda våra friskiskort i helgen. Vi har panerat att testa ett pass på Friskis & Svettis imorgon. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så har vi tränat på Friskis i 15 år. Det ska bli så kul att se om vi fortfarande tycker det är kul.

Uppdaterad träningsväska

Eftersom det är två år sen sist, så fick vi gå igenom våra träningsväskor. Det enda som jag fick uppdatera var mitt schampo och deodorant som hade torkat. Kläderna var fortfarande användbara, det är ju risk för att resårer torkar och blir oanvändbara.

Förväntansfull

Hur det än blir med jympan, så ska jag leta upp, och prova på ett yogapass. Jag ska även kolla om de fortfarande har jympa med frukost på fredagarna. Det vore en härlig start på helgen, ett pass, en god frukost och lite småprat på förmiddagen. Sen ska jag kolla om jag kan träna rygg och rumpa på gymmet. Jag har ju vårt hemmagym, men jag har inga riktigt bra redskap för att träna de musklerna. Tänk vad en årsavgift på Friskis & Svettis kan sätta igång! Det gav mej en så härlig energikick, och det behövde jag efter en lång grå regnperiod.

Jag önskar er en härlig Alla hjärtans dag!

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.