Friska vårvindar

Posted on
Stormvindar ute

Idag flög jag hem från Yogan, det var sannerligen friska vårvindar! När jag sen åt lunch, så blev det snöstorm. Våren har verkligen kommit av sej. Jag och min käre make har planerat att göra vid trädgårdsmöblerna i helgen, men vi får väl se vad vädret säger om det.

Plankstek i ugnsform

Jag och min käre make har länge diskuterat om vi skulle köpa plankor så att vi kan göra plankstek. Men eftersom det är ganska sällan som vi skulle använda dem, har vi tvekat fram och tillbaka. Jag blev jätteglad när jag hittade detta receptet, för här får vi plankstek, men kan använda en vanlig ugnsform. Så det fick bli kvällens fredagsmys.

Pink Lady

Kvällens fördrink blir en Pink Lady, ni hittar receptet här. Egentligen borde vi haft en irish coffee med tanke på väderleken, men jag hade redan bestämt mej för att denna verkade god.

Ingredienser

Här ovan ser ni ingredienserna. Vi har börjat få ihop en ganska välfylld bar med många olika likörer för att kunna göra drinkarna. Likörer är ganska dyra, men eftersom det bara behövs lite grann, så varar de ju länge. Problemet är att vårt barskåp är för litet, så vi har likörflaskor lite överallt i skåpen. Jag ska fundera ut en lösning på det så småningom.

Tulpaner från Gessie Potatis

När vi var och köpte potatis i Gessie, hittade vi dessa härliga tulpanerna. Jag föll för färgen, den är mer lila i verkligheten. Jag kunde bara inte motstå dem.

Ja, nu får vi se om det blir lika friska vårvindar imorgon, eller om vi kan få ut våra trädgårdsmöbler. Vi brukar ta ut dem så att de är klara till Påsk.

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.