Fredagsmys

Posted on
Sol på terrassen

Äntligen fredag, och som ni vet så är vi noga med vårt fredagsmys! Men innan jag berättar om det, så måste jag berätta om mitt senaste äventyr.

Löpglädje

Jag har ju börjat löpträna, det kan ni läsa om här: https://www.livsstilefter60.se/3-minuter/ och det går framåt med raska steg, och knät har vänligheten att inte göra ont. Däremot blev jag stel i ena foten. Jag har ju funderat på yoga, men eftersom jag aldrig har provat det, har jag bestämt att börja en nybörjarklass när Friskis startar nya pass till hösten.

Fick då, enligt mej själv, en otroligt fin idé! Jag kollade Youtube, och där fanns massor! Jag valde detta: https://www.youtube.com/watch?v=i5NymcRwiU0. Gjorde övningarna och insåg att jag är stel som en pinne när det gäller fötterna! Men det var otroligt skönt, och det övertygade mej om att jag ska göra allvar av yogan till hösten.

Bildresultat för friskis logo
Friskis o Svettis

Apropå yoga! Har sett skyltar för sommaryoga, 2500:- för juni, juli och augusti. Hm… det är 400:- mindre än jag betalar för ett års träning på Friskis, då har jag massor med yogapass varje vecka, plus all annan träning.

Ingredienser till Stork club cocktail

Men allt har sin tid, och nu ska jag fixa fredagsmys. Min käre make ska få Stork Club cocktail som fördrink när han kommer hem. Sen blir det indisk färsgryta med ingefära och curry. Väldigt god. Förhoppningsvis håller vädret i sig, och vi kan sitta ute och mysa på vår drink.

Ute eller inne?

Nu blir den stora frågan, ska vi äta ute eller inne? Det spelar ingen roll, fredagsmys är härligt var vi än sitter. Det är bäst att passa på idag, eftersom det ska regna både lördag och söndag. Men vi är jätteglada för regnet, eftersom vi har nysatta plantor och de behöver mycket vatten.

Avslutningsvis, dagens outfit:

Nästan för varmt för scarfs!

Jag önskar er en härlig fredag, och helg!

  • Share

Kommentarer

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.