Fredag med sol och ljus

Posted on
Ljuset är tillbaka

Idag vaknade jag till en fredag med sol och ljus. Jag går min morgonpromenad så snart det blivit ljust, och nu märker jag tydligt att det har blivit ljusare på morgonen. Jätteskönt!

Veckobukett

Även om ljuset har kommit tillbaka, så har trädgården ännu inte kommit igång. Det var frost inatt, och väldigt halt. Därför är det bara snödropparna som blommar, och jag vill gärna ha kvar dem i trädgården. Därför köpte jag och min käre make en bukett tulpaner igår. Det är ju också ett vårtecken, när affärerna är fulla med tulpaner.

Amsterdam

Ikväll får vi Amsterdam som drink före maten. Ni hittar receptet här.

Ingredienserna

Dessa ingredienserna behövde jag för att göra drinken.

Cordon Bleu

Ikväll ska vi ha en av min käre makes absoluta favoriträtter. Nämligen Cordon Bleu. Vi åt den första gången på vår första utlandsresa till Larnaca på Cypern. Vi firade min svärmors 80-årsdag där, och vi var många som deltog på resan. Sista kvällen ville vi äta själva med barnen, och då hittade vi denna rätten på menyn. Därefter har vi haft den flera gånger, till min käre makes stora förtjusning.

När vi nu har en fredag med sol och ljus hopas jag att vi kan få lite av den varan även i helgen. Det är så härligt att kunna ströva lite i naturen, men det har varit för blött de sista helgerna.

Ha en härlig helg!

Kommentarer

  1. Vardagsmaten – Livsstil efter 60 says:

    […] fredagarna brukar jag ju skriva om vad jag och min käre make ska ha för gott till fredagsmys. Men lika […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.