Fransförlängning

Posted on
Revitalash

Som ni kunde läsa i ett tidigare inlägg, har jag haft fransförlängning och varit missnöjd med det. Jag gick i samma fälla en gång till, jag gjorde fransförlängning för en o en halv vecka sedan. De flesta fransarna har redan trillat av. Jag var på Kicks och ville ha lite råd om skötsel, och fick tala med en kunnig expedit. Hon rekommenderade Revitalash advanced istället. Enligt henne skulle det förlänga mina vanliga fransar. Jag läste lite recensioner, och alla var positiva. Det skulle ta mellan 2 och 4 veckor innan man märker resultatet, och jag ska hålla er uppdaterade! Funkar det, så slipper jag testa och bli besviken på fransförlängning igen.

Baconlindade dadlar

Förra helgen hade vi gäster, och vi bjöd på baconlindade dadlar som tilltugg till fördrinken. Vi brukar köpa dem på sommaren och ha som snacks när vi grillar, men det var väldigt gott som tilltugg också!

Mer baconlindat

Bacon är väldigt gott till mycket. Här har jag lindat bacon runt haricot verts, vi hade det som tillbehör tillsammans med stekt champinjon till rostbiff.

Hasselbackspotatis

Jag serverade rostbiffen tillsammans med hasselbackspotatis och rödvinssky, det blev jättegott!

Väder och träning

Ön, Limhamn

Nu börjar jag bli rejält trött på vädret!! Det har stormat och regnat de sista tre helgerna, här är jag på promenad på Ön på Limhamn. Det är skönt när man väl kommer ut, men nu vill jag verkligen ha lite sol. Jag hade planerat att börja cykla till jobbet i måndags, men det var stormbyar och regn. Inte något idealväder att starta en ny vana, så det ligger på is ett tag.

Löparskor

Mina löparskor har tyvärr också fått vila sig i två veckor, jag fick ju ont i knät och jag har vilat från löpning och träning. Nu har jag börjat träna på Friskis igen, och det funkar bra. Men jag väntar en vecka till, sen ska jag försöka mej på en liten löptur, ska börja ännu försiktigare, med 10 minuters löpintervall. Jag hoppas så att det ska fungera.

Nu önskar jag er en trevlig vecka, trots vädret!

  • Share

Kommentarer

  1. Nostalgitripp – Livsstil efter 60 says:

    […] började ju en ”behandling” av mina fransar, för att uppnå en konstant fransförlängning. Inget synligt resultat än, det […]

  2. Ingen fransförlängning längre – Livsstil efter 60 says:

    […] har haft många funderingar kring fransförlängning, sist jag skrev om det hade jag fått råd av en expedit på Kicks. Anledningen till att jag frågade, var att […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.