Från topp till tå

Posted on
Hos frisören

Idag har jag fixat till mej från topp till tå. Jag började hos frisören, sist jag var där såg jag att hon även fixar ögonbryn. Eftersom jag gått hos henne i snart 15 år, känns det väldigt snopet att komma på det först nu! Jag var på plats tidigare än hon öppnade, och stod och läste på hennes prislista. Längst ner stod info om plockning och färg av bryn. Kanske beror det på att hon har egen salong nu, när jag började hos henne delade hon med en annan frisör.

Nyfixade ögonbryn

Jag har tidigare gått till olika salonger, och det är ganska dyrt om man bara ska plocka och färga brynen. Men min frisör ser det som en service till sina kunder och jag sparar in en tredjedel av priset, och hon gör det lika bra som någon annan.

Lite handvård

Eftersom det blivit ganska mycket trädgårdspyssel (så även idag) så behövde händerna en ordentlig genomgång. Jag började med en peeling, sen försökte jag få samma längd på naglarna, och därefter lackade jag dem. Jord har en väldigt tråkig inverkan på händerna, huden blir jättetorr, och naglarna skivar sej. Måste bli bättre på att smörja naglarna med fett efter en trädgårdsrunda.

Tår som är redo för sandaler

När jag var klar med händerna, fick tårna sin beskärda del. Nu är det ju dags för sandaler, och jag tycker det är fräscht med lite färg även på tånaglarna. Nu har jag pysslat om mej från topp till tå, och det känns riktigt bra! Det är ju midsommarafton på fredag, och jag hoppas att kunna vara barbent, även om det verkar bli en vanlig, svensk midsommar med ömsom regn och ömsom sol. Ska bli spännande att se om man kanske kan sitta ute och äta.

Ha en skön onsdagskväll!

  • Share

Kommentarer

  1. Uppfräschning – Livsstil efter 60 says:

    […] jag är hos min frisör, hjälper hon mej med mina ögonbryn sen en tid tillbaka. Men eftersom jag har 5 veckor mellan mina besök, så kom jag på att de är ganska bleka och grå […]

  2. Ögat är själens spegel – Livsstil efter 60 says:

    […] Därför är jag ganska noga med min ögonmakeup. Jag går till frissan var 5:e vecka, och hon plockar och färgar mina bryn. Men den färgen håller inte i 5 veckor, så jag färgar dem själv en gång emellan. […]

Skriv en kommentar!

Din epost publiceras inte.